El Tribunal Suprem anul·la el Col·legi del Fernando Amago

3282
El Suprem anul3la el col·legi de Fernando Amago

Ens agradaria no haver hagut de fer aquest comunicat, però es el que correspon.
Amb aquesta sentència, Fernando Amago, suma 7 sentències en contra,  han estat certament barroers i matussers.

Sentència Suprem Anul·lació Col·legi Fernando Amago (14-06-2016)

Segons els nostres advocats, aquesta sentència és la definitiva (coneixent l’Amago ja veurem, encara que ara es dibuixa un futur fora de la legalitat).
Hem de reconèixer que nosaltres hem comés errors, perquè hem estat inexperts i confiats i per això el problema ha arribat tant lluny.

Com correspon al final d’un procediment judicial com aquest i a favor de la professió, el COITT-COETTC ha obert un període per readmetre o admetre a tots aquells enginyers (que per ignorància o mitjançant enganys estaven al col·legi NO oficial) que ho demanin mantenint-los el nombre de col·legiat i antiguitat. Els companys que decideixin acollir-se a la mesura seran ben acollits i hauran de demostrar que han estat col·legiats durant aquest temps al CETPTC d’en Fernando Amago. Aquest reconeixement serà important davant la imminència de l’acreditació professional per exercir la professió. Es pot sol·licitar enviant mail a recepcion@coitt.es / catalunya@coitt.es / info@coettc.info.

Atentament ens acomiadem accentuant que tot i els entrebancs tenim un bon nom i reconeixement davant els altres col·legis precisament per fer les coses ben fetes.Jordi Farré
Degà del COETTC
President de l’ACETT
Total Page Visits: 1942 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEls Col·legis Professionals de Tarragona s’uneixen per treballar junts
Artículo siguienteNous cursos online juliol

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí