Col·legiats: Entrades gratuïtes per a l’IoT Solutions World Congress!!!

1359

El COETTC us convida a  l’IoT(Internet of Thinks) Solutions World Congress (IOTSWC) que se celebrarà a la Fira Barcelona del 25 al 27 d’octubre i posa a la disposició de tots els seus col·legiats les entrades al congrés per assistir a la zona d’exposició gratuïtament (valorades cadascuna en 60€) i entrades VIP amb accès a tot el recinte valorades en 995€ amb un 50% de descompte.
A més, tenim 2 entrades VIP(995€) gratuïtes que es sortejaran entre els sol·licitants d’entrades. Així, els col·legiats que vulgueu disposar dels codis d’entrades heu d’enviar un correu amb les vostres dades, núm. de col·legiat i fer-nos saber quin és el motiu professional principal pel qual voleu assistir-hi a info@coettc.info
Aquests codis no tenen caducitat però que per poder accedir al recinte serà necessari portar l’entrada impresa.
El IoT és un dels congressos més importants del món, on més de 200 experts en l’Internet of Things es reuniran per compartir coneixements actuals visions i explicar com està afectant a moltes indústries tals com la fabricació, salut, serveis públics, transport i logística, innovació, tecnologia i més.
Tots els detalls de l’IoT Solutions Congress (IOTSWC) aquí.

Total Page Visits: 1041 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorMés de 300M€ d’ajuts en 2a convocatòria de les estratègies DUSI
Artículo siguienteNota sobre Canonades d’Instal·lacions Frigorífiques i l’aplicació de la DEP

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí