No als Graus Blancs

1250

L’Instituto de Graduados en Ingeniería e Ingenieros Técnicos de España (INGITE) denúncia i es mobilitza perquè s’anul·lin els Graus anomenats “Blancs” a diferents rames de la enginyeria que obliguen a l’estudiant a haver de cursar un màster per exercir la professió.

En aquest sentit, l’institut s’ha reunit amb representants del Ministeri d’Educació, amb l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació d’Educació (ANECA) i diversos directors d’universitats per tal de defensar el Grau d’Enginyeries com a referent internacional i amb plenes atribucions per exercir la professió.
Per aquest motiu, s’ha obert una campanya de suport per demanar la seva eliminació des de els canals de comunicació i xarxes socials de l’entitat. Flyer informatiu

Des del COETTC donem suport a aquesta iniciativa que defensa la nostra professió. Els mitjans de comunicació ja s’han fet ressò d’aquesta demanda del nostre col·lectiu.

Aquí us deixem:
2017-07-27: La información. com. INGITE denuncia que los Grados “blancos” de Ingeniería obligan al alumno a cursar un master para ejercer una profesión
2017-07-27: elconfidencial.com. Ingenieros reiteran su denuncia por carreras “sin atribuciones profesionales”
2017-07-27. RTVE. Los ingenieros reiteran su denuncia por carreras “sin atribuciones profesionales”

Total Page Visits: 1511 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorTornem al Cànon per còpia privada
Artículo siguienteS’obren les inscripcions per al Big Data Congress 2017

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí