Arqueta d'entrada o registre d'acces

Envia una resposta


Aquesta pregunta és un mitjà per evitar la tramesa automatitzada de formularis per part dels robots de brossa.
Emoticones
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

El BBCode està ACTIU
[img] està ACTIU
[flash] està ACTIU
[url] està ACTIU
Les emoticones estan ACTIVES

Revisió del tema
   

Amplia la vista Revisió del tema: Arqueta d'entrada o registre d'acces

Arqueta d'entrada o registre d'acces

Autor: InfoPBB » 28 set. 2022 12:32

Bon dia,

una consulta, el promotor vol evitar-se demanar permisos per instalar la arqueta d'entrada a la vorera, la veritat es que es molt petita i deu ser dificil trobar una zona lliure de canalitzacions, es a Barcelona. L'altra opció es fer un registre d'acces, entenc que a la façana, peró no entenc com entraran els cables del operadors a aquest registre, es te que fer una canalització interna per la façana fins a la vorera o un pasamurs directe al exterior i els cables dels operadors entren per la façana? Algú em podría donar un exemple??

Para los casos, que por insuficiencia de espacio o prohibición expresa del organismo competente, la instalación de las arquetas no fuera posible en la acera, se habilitará un punto general de entrada formado por:

Un registro de acceso en la zona limítrofe de la finca, de dimensiones mínimas 400 x 600 x 300 mm (altura x anchura x profundidad).
Un pasamuros que permita el paso de la canalización externa en su totalidad, coincidiendo en su parte interna con el registro de enlace.

Gracies

Torna a l’inici