Publicada la nota de rectificació del COGITT a “El Independiente”

953

Després del treball realitzat amb el departament jurídic, s’ha aconseguit que es publiqui una nota de rectificació a “L’Independente” amb els aclariments, precisions, referències legals i rectificacions que requeria el rigor d’una notícia periodística adequada. Rectificació d’ “El Independiente”
Tal com hem aprovat a les nostres Juntes, seguirem recolzant-nos en el treball rigorós dels equips jurídics cada vegada que s’atempti a qualsevol dels Junteros, passats, presents i futurs, quan se’ls ataqui en l’exercici i compliment de les seves funcions col·legials.

Ni un acte d’atac als nostres companys amb impunitat o sense defensar.

Total Page Visits: 939 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa CEE invertirà més de 30.000 milions d’euros en el programa H2020
Artículo siguienteComença la Setmana de la Rehabilitació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí