Publicada la nota de rectificació del COGITT a “El Independiente”

788

Després del treball realitzat amb el departament jurídic, s’ha aconseguit que es publiqui una nota de rectificació a “L’Independente” amb els aclariments, precisions, referències legals i rectificacions que requeria el rigor d’una notícia periodística adequada. Rectificació d’ “El Independiente”
Tal com hem aprovat a les nostres Juntes, seguirem recolzant-nos en el treball rigorós dels equips jurídics cada vegada que s’atempti a qualsevol dels Junteros, passats, presents i futurs, quan se’ls ataqui en l’exercici i compliment de les seves funcions col·legials.

Ni un acte d’atac als nostres companys amb impunitat o sense defensar.

Total Page Visits: 736 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí