Associa’t a l’ACETT!

3124

Com a Col·legiat del COETTC-AEGITT l’alta a l’ACETT és GRATUÏTA, no té cap cost

Segurament heu vist a la premsa la notícia relativa a la representativitat de les patronals empresarials per les taules de negociació amb el govern. A començaments de 2019, es va publicar la sentència que ho sanciona i la Generalitat va publicar el decret que ho impulsa.
En aquest moment el COETTC pertany a PIMECon han d’estar segons els seus estatuts entitats catalanes. El cas és que segons els nostres estatuts del COITT hi ha dubtes raonables sobre la nostra idoneïtat per satisfer aquest requisit.
Per aquest motiu, la Junta del COETTC hem pensat que donat que l’ACETT és associació 100% catalana i per tant, no crea dubtes, canviarem l’entitat adherida a la PIMEC.
El problema que tenim és que l’ACETT es va crear al 2010 però no es van començar a gestionar les altes fins al 2017, per tant tenim pocs associats.
És per això, que per aconseguir més representativitat a PIMEC, i per tant, més davant al Govern i a les taules de negociació NECESSITEM que t’ASSOCIÏS a l’ACETT

 

Instància per associar-se

 

NOTES:
Respecte als dubtes que desperta la “Instància d’alta a l’ACETT”, que demana posar el num de compte, recordem que segons els estatuts correspon a les “demarcacions” el manteniment de les dades dels seus col·legiats.
Respecte al dubte recurrent de quin és el motiu pel qual s’ha de fer una instància i no és suficient pertànyer al COETTC i l’AEGITT, argumentem que en el seu moment el Departament de Justícia de la Generalitat va rebutjar aquesta possibilitat. Veure pàgina 2 de la següent ressolució del Departament de Justícia. Enllaç.

Amb la quota  actual de 128€/any es pertany a totes les entitats.

 

Total Page Visits: 3216 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC recomana la campanya “Cap estudiant sense internet”
Artículo siguienteMapa de les zones sense fibra en 3 anys

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí