Curs: Tecnologies Quàntiques per a Telecomunicacions

103
Telecos.cat ha organitzat el curs Tecnologies Quàntiques per a Telecomunicacions amb l’objectiu de descobrir què són les Tecnologies Quàntiques, les aplicacions més importants per a Telecomunicacions i la manera en que ens pot ajudar a solucionar reptes actuals de les Tecnologies de la Informació. De forma pràctica s’il·lustraran amb exemples reals les diferents àrees actuals d’aplicació de les tecnologies quàntiques: comunicacions, ciberseguretat, sensat i computació.
DATA: 15, 17, 22 i 24 d’abril 2024
HORARI: 16:00h a 18:30h
LLOC: On line (Els enllaços de connexió seran enviats just abans del curs)
PREU: 198€ (associat/col·legiat) i 298€ (no associat)

Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.
Inscripcions a: Tel. 935 513 322 · formacio@telecos.cat
Formació bonificada, FUNDAE.

ADREÇAT A
Tot tipus de professional interessat en la matèria que vulgui accedir a una formació de caire
divulgatiu sobre les tecnologies quàntiques.
PROFESSOR
Marc Jofre. Enginyer de Telecomunicacions i Dr. en Ciències Fotòniques, especialitzat en Tecnologies Quàntiques. Té una àmplia experiència en Comunicacions Quàntiques i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Ha impartit cursos i seminaris d’aquesta temàtica tant a nivell Nacional com Internacional. Ha sigut consultor científic per a empreses emergents de base tecnològica desenvolupant productes bassats en Tecnologies Quàntiques. Ha publicat diversos articles científics, i ha participat en variis projectes de Recerca i Innovació Internacionals, especialment en la seva etapa a l’Institut de Ciències Fotòniques. Actualment, és Professor en el Departament d’Enginyeria Telemàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya.
PROGRAMA
1. La revolució de les Tecnologies Quàntiques.
2. Visió general dels seus dominis d’aplicació.
3. Pilars principals de la informació quàntica.
4. Limitacions actuals de la tecnologia.
5. Aplicacions reals i perspectives properes.
6. Futur: Internet Quàntic.
Total Page Visits: 1938 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCol·legi d’Enginyers Tècnics creu que el bloqueig de Telegram no es produirà fins al dia 29. Agencia EFE.
Artículo siguienteAssemblea General Extraordinària de Col·legiats 18-04-2024

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí