Ampliació del permís de paternitat

1107

Una de les notícies més reivindicades era l’ampliació del permís de paternitat de 13 dies a 4 setmana i des de l’1/01/2017 ja és plenament aplicable el que es determina en l’art. 48.7 de l’Estatut dels Treballadors:
En els supòsits de naixement de fill, adopció, guarda amb fins d’adopció o acolliment d’acord amb l’article 45.1.d), el treballador tindrà dret a la suspensió del contracte per paternitat durant quatre setmanes ininterrompudes, ampliables en els supòsits de part, adopció, guarda amb fins d’adopció o acolliment múltiples en dos dies més per cada fill a partir del segon.
D’aquí es desprèn que la durada serà de 28 dies naturals que aniran a càrrec de l’INSS en pagament directe. A aquests dies caldrà sumar‐hi els dies que són a càrrec de l’empresa ‐2 per normativa general, o els que es prevegin en el conveni respectiu.
Aquesta ampliació s’aplica als supòsits a dalt esmentats que s’hagin produït a partir de l’1/01/2017.

Total Page Visits: 983 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNovetats ICAEN
Artículo siguienteEl projecte Talentum Mood busca estudiants en Telecomunicacions per impulsar el seu futur professional

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí