Ampliació del permís de paternitat

953

Una de les notícies més reivindicades era l’ampliació del permís de paternitat de 13 dies a 4 setmana i des de l’1/01/2017 ja és plenament aplicable el que es determina en l’art. 48.7 de l’Estatut dels Treballadors:
En els supòsits de naixement de fill, adopció, guarda amb fins d’adopció o acolliment d’acord amb l’article 45.1.d), el treballador tindrà dret a la suspensió del contracte per paternitat durant quatre setmanes ininterrompudes, ampliables en els supòsits de part, adopció, guarda amb fins d’adopció o acolliment múltiples en dos dies més per cada fill a partir del segon.
D’aquí es desprèn que la durada serà de 28 dies naturals que aniran a càrrec de l’INSS en pagament directe. A aquests dies caldrà sumar‐hi els dies que són a càrrec de l’empresa ‐2 per normativa general, o els que es prevegin en el conveni respectiu.
Aquesta ampliació s’aplica als supòsits a dalt esmentats que s’hagin produït a partir de l’1/01/2017.

Total Page Visits: 804 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí