Novetats ICAEN

1306

L’ICAEN ha publicat ajuts, premis,.. que poden ser del vostre interès:

  • Premis a l’Excel·lència Energètica 2017: Objecte el reconeixement d’empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. Més info
  • Actualització dels preus de l’energia
  • Ajuts per la realització d’assistència tècnica i treballs de consultoria pel desenvolupament i promoció de projectes d’eficiència energètica: Fons europeu per recolzar el desenvolupament de programes financiables d’inversió en energia sostenible. Aquests projectes es referiran al sector de l’eficiència energètica, l’energia renovable a petita escala i/o el transport urbà públic. L’objectiu tancar l’esquerda entre els plans d’energia sostenible i les inversions reals, recolzant totes les activitats necessàries per preparar les inversions en projectes d’energia sostenible. Més info
  • Actualització dels principals indicadors energètics
  • Actuacions d’eficiència energètica en dessaladores: Ajuts per promoure la realització d’actuacions en dessaladores, disminuint les emissions de diòxid de carboni amb projectes d’estalvi i eficiència energètica. Més info
  • Marc legal de la Unió Europea per fer front la transició energètica: Energia neta per a tots els ciutadans europeus “Clean Energy for all Europeans”. Més info
Total Page Visits: 1153 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNovetats Tributàries
Artículo siguienteAmpliació del permís de paternitat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí