Vetllant pel correcte exercici de la professió

1194

El Quadern de La funció deontològica de les organitzacions col·legials

Tal com ja s’havia comunicat, Unión Profesional ha donat el tret de sortida a la campanya 2.0 amb el nom de #deontologiaUP, amb la qual es vol conscienciar de la importància que té el Codi Deontològic en el dia dels professionals col·legiats i destacar que es tracta d’una norma d’obligat compliment a l’estan tots subjectes. Per aquest motiu, s’ha elaborat el Quadern dedicat a la Funció Deontològica de les Organitzacions Col·legials i que s’ha fet arribar a tots els col·legis professionals, al qual es pot accedir a través d’aquest ENLLAÇ (en issuu i en pdf).
Aquests documents es poden adaptar i modificar segons col·legi,ja que tenen També podeu adaptar-los i modificar-los, ja que, tenen una llicència Creative Commons que s’especifica en el propi Quadern; llicència que permet utilitzar i modificar el contingut per a les organitzacions sempre i quan se citi la font.
També podeu accedir a l’estudi complet sobre “La Funció Deontològica” des d’aquest ENLLAÇ.
 
Vetllant per l’exercici de la professió
La deontologia professional, en suma, es configura com una mesura de control preventiu i didàctic de l’exercici professional. A més és una funció legal atribuïda als col·legis professionals a fi de vigilar que l’activitat professional exercida sigui la correcta, vetllar per que es mantinguin uns elevats estàndards de qualitat en la prestació dels serveis dels quals són beneficiaris els consumidors, clients, usuaris i pacients, i per descomptat, per controlar l’intrusisme, la possible entrada de persones que sota l’aparença de professionals competents, desenvolupen activitats que suposen una intromissió en la professió i un abús que amb el seu exercici pot ocasionar dany als beneficiaris del mateix.

Per qui estigui interessat es pot col·laborar al Blog de les Professions posant-vos en contacte aquí.

Total Page Visits: 980 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa Audiencia ordena seguir investigando los pinchazos de correos en la Generalitat
Artículo siguienteCurs Consultor de Projectes-Curs d’ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí