Èxit The District 2023 amb la participació de 10.467 professionals

323

The District 2023 ha tancat les portes de la seva segona edició després de rebre 10.467 professionals de la indústria real state, de més de 34 països, que es van reunir a Fira Barcelona per dibuixar el full de ruta del sector de cara al curs immobiliari.

Del 25 al 27 de setembre es van registrar més de 270 hores de sessions i es va arribar a la a una principal conclusió, la de la pròxima estabilitat econòmica, el fi de la pujada dels tipus d’interès i la correcció de la inflació gràcies a les polítiques macro impulsades pels organismes centrals. Per tant, el mercat immobiliari passa del ‘wait & see’ al ‘let’s see’ més esperançador.

 

Nota de premsa


Notícia relacionada “Conveni The District amb el COETTC. Aconsegueix la teva entrada!”

 

Total Page Visits: 376 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC a la inauguració del curs 2023 de la UPC
Artículo siguienteSorteig entrades per al Tomorrow.Building World Congress 2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí