Operación de rescate de la torre telegráfica en el parque del Retiro

2005
Foto Antonio Heredia

El diari El Mundo va publicar el passat 29 de març de 2017 una interessant notícia sobre l’operació de rescat de la torre de telegràfica òptica situada al parc del Retiro de Madrid, una iniciativa d’un conjunt d’enginyers de telecomunicacions que va començar fa més de quatre anys, dins d’un projecte cultural per tota Espanya per recuperar les torres de telegrafia òptica que estan repartides per tot el territori nacional.

Jordi Farré, degà del COETTC, és un d’aquests enginyers involucrats en el projecte i un expert en Torres de Telegrafia Òptica i la seva història.

 

Notícia Web        Notícia PDF

 

Entrevista a Onda Cero Madrid a Jordi Farré, Degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya, i a Manuel Bueno, Secretari d’Organització de l’Asociación de Amigos del Telégrafo d’Espanya sobre la Torre de Telegrafia óptica del Castillete del Retiro a Madrid.

 

Entrevista Onda Cero Madrid

 

Total Page Visits: 1570 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConvocatòria Premis Empresa Tarragona Impulsa
Artículo siguienteOurense a vista de drons

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí