Ourense a vista de drons

1413

La ciutat gallega va acollir el primer Congrés Internacional de Drons a Galícia, organitzat per l’Associació Gallega de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicacions (AGGETT), en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicacions (COGITT). El DIC es va omplir amb més de 1600 assistents que van gaudir durant els 3 dies de congrés de ponències, exhibicions i carreres d’àmbit internacional.

Aquest esdeveniment, pioner a Galícia, va tenir una gran repercussió a nivell d’acords comercials tancats i de propostes entre entitats, empreses i institucions per a futures col·laboracions tal com va destacar José Manuel Martínez, president de Aggett. i de referència.

Els ponents professionals, en taules rodones, van exposar i van debatre els seus punts de vista quant a legislació i seguretat es refereix, exposant, analitzant i avaluant la legislació futura i els seus diferents punts de vista. Entre les diferents intervencions, vam tenir l’ocasió de escoltar i seguir la nostra col·legiada Laura Samsó, experta internacional en la matèria, que juntament amb altres personalitats com el cofundador i vicepresident de l’ERSA (European Rotor Sports Asosciation), Richard Vinuesa un dels màxims referents en el sector del dron aeri a nivell mundial, CEO i consultor de prestigi, així com editor en “Li Journal du Drone” o David Gutiérrez Torres un dels youtubers de prestigi en el sector i propietari del canal de DGDrones,  van aportar un punt de vista diferent quant a legislació i seguretat es refereix.

La cloenda va anar a càrrec dels representants de la Xunta de Galícia que van fer un balanç molt positiu d’aquest esdeveniment on els drons i la seguretat van ser els protagonistes amb més de 30 ponències i 15 empreses i que va suposar posar al mapa de la seguretat i la tecnologia a Galícia.

Total Page Visits: 1066 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorOperación de rescate de la torre telegráfica en el parque del Retiro
Artículo siguienteEl COGITT/AEGITT es fa ressó de la defensa del COETTC a un treballador amb EHS (electrosensibilitat)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí