Jornada tècnica: Disseny i Càlcul d´un projecte d’ICT amb CYPECAD MEP y CYPETEL ICT.

1563

En aquesta jornada tècnica es mostraran les diferents metodologies de càlcul d’una instal·lació de telecomunicacions amb les 2 eines que ofereix CYPE Ingenieros:
-CYPECAD MEP integra en una única aplicació totes les instal·lacions d’un edifici. Està format per diversos mòduls o solapes, segons els diferents tipus d’instal·lació que es poden projectar. El mòdul Telecomunicacions proporciona la solució definitiva per a l’elaboració de projectes d’Infraestructura Comuna de Telecomunicacions, incloent la generació automàtica de l’amidament i el pressupost de l’obra. Aquest mòdul té una connexió directa amb la resta de càlculs que es poden fer en el mateix programa (Projecte Acústic, Projecte de Electricitat, Projecte de Climatització, Projecte d’Energia Solar, etc.) a partir d’un model únic de l’edifici.
-CYPETEL ICT realitza el disseny i dimensionament de la Infraestructura Comuna de Telecomunicacions (ICT) per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions, segons el Reial Decret 346/2011. És una eina creada amb la finalitat d’assistir al projectista en el desenvolupament de la ICT, en la realització de càlculs i en assegurar el compliment de la normativa vigent. CYPETEL ICT genera, de manera automàtica, el projecte tècnic en el qual s’inclou memòria, plec de condicions, plànols i esquemes, amidament de materials, i annex de càlcul de ràdio i televisió, conforme a l’Ordre ITC/1644/2011.

Dia: 1 – Juny. 10h a 12h (2h)
Lloc: CYPE Catalunya. C/ Almogàvers, 66 – 2º. 08018 – Barcelona

INSCRIPCIÓ JORNADA

EL COETTC adquirirà aquestes eines per als Col·legiats amb l’objectiu de poder facilitar la seva feina com a professionals. Així, podrà gaudir-les durant 3 dies de forma gratuïta.

Total Page Visits: 2165 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorICAEN: Actualització dels tramits per la certificació i obtenció de l’arxiu XML
Artículo siguienteMultes a les empreses de seguretat no inscrites com a instal·ladores

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí