Curs d’ Ús d’Equips de Mesura i Càlcul d’Estalvis Energètics en Instal·lacions

1149

L’objectiu és la formació dels professionals del sector energètic en la utilització dels diferents equips de mesura que s’empren per realitzar els càlculs dels estalvis energètics tant en instal·lacions tèrmiques com a elèctriques. En el curs es realitzaran diverses visites a les instal·lacions del Institut Català d’Energia (ICAEN) per aportar el major coneixement pràctic possible als alumnes, visites en les quals els alumnes podran veure mesuraments en temps real.

Dates: 6,7 i 8 de setembre (duració 20h)
Modalitat: Presencial
Lloc: Institut Català d’Energia (ICAEN)
C/ de Pamplona, Nº 113  Barcelona
Aforament limitat

Total Page Visits: 867 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí