336 milions d’euros d’ajuts per a projectes d’Smart Cities en petits municipis

1274

Ja ha sortit la convocatòria dels Fons Feder dins del programa de POCS (Programa Operatiu de Creixement Sostenible) amb uns ajuts de 336 MEUR amb percentatges entre el 50% i el 85% dirigits a municipis de menys de 20.000 habitants amb l’objectiu de reduir a les emissions de CO2.

En aquest cas, intervindrà l’IDAE, ja que,  es tracta d’aplicacions de Smart Cities que impliquen estalvis energètics mínims d’un 15% i la forma d’execució és la que permet la llei de contractes de servei públic, que es pot treure a concurs per ordre de sol·licitud. Els projectes susceptibles de ser receptors dels ajuts són varies com ara l’enllumenat, Smart Cities, etc.
S’espera que tingui moltes sol·licituds, en poques hores es van presentar més de 200 sol·licituds. Per aquest motiu, hi ha possibilitats que hagi una ampliació de 100 MEUR. Així com si es cobreix la convocatòria hi haurà llista d’espera.
Des del COETTC és una bona oportunitat per als nostres professionals i lliures exercents per cursar sol·licituds i promoure projectes locals amb aquest objectiu.

Total Page Visits: 1112 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEn marxa els concurs d’idees innovadores #CoinnovemSabadell
Artículo siguienteCurs d’ Ús d’Equips de Mesura i Càlcul d’Estalvis Energètics en Instal·lacions

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí