Curs Elaboració de projectes de baixa tensió

962

Curs de Formació Contínua que pretén que l’alumne plantegi i resolgui diversos projectes elèctrics habituals a la pràctica. Es farà referència, entre altres, al Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió (REBT), a les Normes d’Enllaç de FECSA-ENDESA i a diversos documents del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE): SI, SU, HS, HE, HR. En cada cas, es detallaran aspectes dels càlculs i hipòtesis bàsiques que cal tenir en compte: intensitat admissible, caiguda de tensió, curtcircuit, protecció, etc.
S’impartirà els dies: 16, 18, 23 i 25 d’abril 2018 de dilluns i dimecres de 16 a 20 h

Programa    Inscripció General    Inscripció Col·legiat 

Total Page Visits: 889 - Today Page Visits: 2

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here