Curs d’Introducció al mon del “Blockchain” (3a edició)

759

El pròxim 28 d’abril comença el curs d’Introducció al mon del Bolckchain a la Seu de Telecos.cat amb l’objectiu d’ensenyar que és, com funciona, quines variants hi ha, com es pot implementar i apunta els impactes més importants que es coneixen.

DATA: 28 i 30 d’abril 2020

HORARI: 16:00h a 19:00h

LLOC: Seu de Telecos.cat (Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entr. Barcelona)

Més informació i inscripcions

Impartit pels Joan Solé, Enginyers de Telecomunicació, ex-president Associació Enginyers de Telecomunicació, CIO Winparf., Jordi Miserachs, Enginyer de Telecomunicació, Blockchain Consultant Engineer Expert, Francisco Sarrias, Enginyer de Telecomunicació, Entrepreneurial Engineer. NXT/ARDOR Blockchain

Està dirigit a professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament del blockchain des de totes les seves diferents perspectives per tal de descobrir àmbits d’aplicació.

Total Page Visits: 832 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs Talk tracks for stand-up meetings
Artículo siguienteCurs per l’Elaboració de Projectes d’ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí