Curs Talk tracks for stand-up meetings

701
El pròxim 25 de març comença el curs Talk tracks for stand-up meetings a la Seu de Telecos.cat en modalitat mixta (presencial i online) amb l’objectiu d’aprendre a controlar les interferències i interrupcions en converses de negocis en anglès. 
DATA: 25 de març sessió presencial i  3, 17 i 24 d’abril (sessions online amb Zoom, de 16.00h a 16.40h)
HORARI: 17:00h a 19:00h
LLOC: Seu de Telecos.cat (Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entr. Barcelona)
Impartit per l’Albert fisher Director, Advance Communication i dirigit a enginyers (telecomunicació, informàtics, electrònics i industrials) i altres professionals en general que vulguin adquirir confiança i protaganisme per participar plenament tant en reunions virtuals que en reunions presencials.
Total Page Visits: 758 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs de COMPLIANCE
Artículo siguienteCurs d’Introducció al mon del “Blockchain” (3a edició)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí