Curs gratuït d’introducció al Generador de Pòrtics

339

El pròxim 17 de novembre de 10h a 12h s’impartirà el curs online gratuït d’Introducció al Generador de Pòrtics, programa que permet crear de manera ràpida i senzilla la geometria i les càrregues de pes propi, sobrecàrrega d’ús, vent i neu d’un pòrtic format per nusos rígids, gelosies o cintres. Proporciona el dimensionament de corretges de cobertes i laterals de façanes, optimitzant el perfil i la separació entre corretges.

 

Les càrregues de vent i neu es calculen automàticament, segons la norma triada, amb la simple selecció per part de l’usuari de la localitat on se situa l’estructura. Proporciona una memòria de càlcul amb les dades facilitades i els resultats obtinguts.

 

Registra’t ara!

 

 

Total Page Visits: 389 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí