Curs gratuït d’Introducció al CYPELEC REBT

744

El pròxim 26 de gener de 10h a 12h es durà a terme el curs online gratuït d’Introducció al CYPELEC REBT.

 

CYPELEC REBT és una aplicació dissenyada per a realitzar el càlcul d’instal·lacions elèctriques en baixa tensió segons el Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió (Reial decret 842/2002) per a qualsevol mena de projecte elèctric (habitatges, locals comercials, oficines, instal·lacions generals d’edificació, naus industrials, centres de docència, fàbriques, etc).

 

Genera el projecte de la instal·lació, la Memòria Tècnica de Disseny i el Certificat de la Instal·lació amb el format proporcionat per diferents comunitats autònomes. Permet dibuixar esquemes de la instal·lació i configurar les característiques dels elements que la componen.

 

Registra’t ara!

 

Total Page Visits: 785 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorBeques pels programes: Màster en Administració i Direcció d’empreses i Màster en Direcció de Sistemes d’Informació i Comunicació
Artículo siguienteReddit Vs. Wall Street | La manipulación de la bolsa con GameStop

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí