Curs on line “Expert en Alta Tensió i Centres de Transformació”

560

El pròxim 22 de febrer comença el curs online de dmELECT “D’EXPERT EN ALTA TENSIÓ I CENTRES DE TRANSFORMACIÓ”. Un curs molt interessant amb places limitades. Telèfon de contacte 950 120 757.
Dates 22, 23 24 i 25 de febrer de 2021 i 1, 2, 3 i 4 de febrer de 2021.
Horari. Les classes es dividiran de la següent manera: A les 16:15h es rebrà un e-mail d’invitació. De 16:30h a 18:00h Primera part. De 18:00h a 18:30h Descans. De 18:30h a 20:00h Segona part.

 


Preus (durada de dos setmanes)
– Curs amb programa gratuït dmELECT. 150 € + IVA
– Curs sense programa dmELECT. 125€ + IVA

 

Documentació:
1) Llibre d’instal·lacions d’alta tensió.
2) Fitxers dmELECT .iur amb instal·lacions per a seguiment i comprovació de l’explicació (si es tenen els programes es pot reproduir el curs amb el professor, si no, s’enviaran a l’inici dels curs a l’adquirar-los).
3) Normes i guies oficials.
4) Programa i contingut

 

Full d’inscripció

 

 

Els temes que es tractaran en el curs són:

 

ÀREES:
– Els diferents conductors utilitzats en les línies AT (nus, Homogenis d’Alumini (AL1), Homogenis de Coure (C), Homogenis d’Aliatge d’alumini (AL3), Bimetàl·lics d’alumini i acer galvanitzat (AL1/ST1A), Bimetàl·lics d’aliatge d’alumini i acer galvanitzat (AL3/ST1A), Bimetàl·lics d’alumini i acer recobert d’alumini (LARL), recoberts i aïllats en feix). Nou codi de Designació.
– Aïlladors de vidre o ceràmics, aïlladors composts de goma de silicona, polimèrics, etc.
– Suports metàl·lics de gelosia segons UNE 207017, Suports de xapa metàl·lica (circulars i rectangulars) segons UNE 207018 i Pals de formigó (HV i HVH) segons UNE 207016. Diferents funcions de suports: Fi de línia, Alineació (suspensió, amarrament o ancoratge), Angle (suspensió, amarrament o ancoratge) i Estrellament (derivació). Diferents muntatges: horitzontal (pla), Triangle, Tresbolillo, Volta triangular, Volta plana, Bandera i Doble Circuit.
– Càlculs mecànics. Equació general d’un cable tendit entre dos punts. Equació del canvi de condicions. Obertura ideal de regulació.
– Noves Sobrecàrregues en els cables. Noves condicions de Tensions i Fletxes màximes. Taula de regulació d’un cable. Comprovació de fenòmens vibratoris.
– Distribució dels suports, Gravivano i Eolovano. Càlcul de suports. Accions a considerar: càrregues verticals (V) i horitzontals (L, T i Lt). Càlcul de fonamentacions.

CURTCIRCUITS (CC) EN AT
– Què és la tensió de cc d’un Trafo, d’un generador o d’una línia?
– Què és el mètode unitari o percentual, o els valors base per a càlculs de cc en instal·lacions d’ AT amb diferents nivells de tensió?
– Què significa potència de cc (Scc) infinita?

IMPEDÀNCIA I ADMITÀNCIA D’UNA LÍNIA EN AT
– Què és la Resistència d’aïllament (Conductància) i efecte capacitiu (Susceptància), en els nostres cables, quin efecte té en el transport de potència activa d’una línia?
– Què és la impedància característica d’una línia i l’angle característic?
– Quan (quina longitud) és la màxima en una línia de conductors aïllats tal que no introdueix error en el càlcul mitjançant paràmetres concentrats?

DIFERENTS CONCEPTES D’INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES EN AT, COM ARA:
– Els diferents conductors utilitzats en les línies AT (nus, recoberts i aïllats en feix). Nou codi de Designació.
– Les parts d’un conductor elèctric d’alta tensió.
– El nivell d’aïllament normalitzat segons la categoria de la xarxa.
– Les diferents condicions d’instal·lació i el seu efecte sobre la intensitat admissible.
– El càlcul elèctric de línies AT: Escalfament, Caiguda de tensió, Protecció Sobreintensitats (sobrecàrregues i c. c.), Protecció sobretensions (tipus llamp i la freqüència industrial), Comprovació de les pantalles dels conductors, etc.
– El càlcul i sistemes de p.a.t. en centres de transformació (prefabricats, obra i tipus intempèrie). Mètode UNESA. Piques en filera, anell, etc.
– Així mateix es comentarà el Reial decret 337/2014 de 9 de Maig, pel qual s’aproven el Reglament sobre condicions tècniques i garanties de seguretat en instal·lacions elèctriques d’alta tensió i les seves instruccions Tècniques complementàries ITC-*RAT 01 a 23.

 

Conveni dmelect i COETTC: Programa complet dmelect 495+IVA

 

 

Total Page Visits: 568 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDecàleg de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades
Artículo siguienteCurs online gratuït “Càlcul de l’estudi tèrmic i acústic d’una obra amb CYPECAD MEP”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí