Curs gratuït “Disseny i Càlcul de l’Electricitat amb el CYPECAD MEP”

492

El proper 20 d’abril de 10 a 11 hores es durà a terme el curs gratuït, online, de Disseny i Càlcul de l’Electricitat amb el CYPECAD MEP.

A la pestanya Electricitat CYPECAD MEP es realitza el disseny i dimensionament de qualsevol mena d’instal·lació elèctrica en baixa tensió, exceptuant els edificis d’ús hospitalari (règim NT i IT), així com aquelles instal·lacions que requereixin el càlcul de xarxes emmallades per al seu dimensionament. Al mateix temps, genera el projecte de la instal·lació elèctrica de baixa tensió de l’edifici introduït, incloent-hi el plec de condicions, el mesurament i el pressupost de la instal·lació gràcies a la connexió amb el Generador de preus de la construcció de CYPE.

 

L’objectiu del programa és aconseguir que l’usuari resolgui la instal·lació elèctrica de l’edifici prenent una sèrie de decisions globals de projecte. A partir d’aquí, el programa dimensiona tots i cadascun dels elements de la instal·lació, i genera el Projecte de la instal·lació elèctrica de baixa tensió. També és possible obtenir l’esquema unifilar de la instal·lació completa, així com els diferents plans d’aquesta, per a això es disposa d’una àmplia simbologia característica d’aquesta mena d’instal·lacions (punts de llum, preses de corrent…).

 

Registra’t ara!

 

Total Page Visits: 1117 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs gratuït “Disseny i Càlcul de la Il·luminació amb el CYPECAD MEP”
Artículo siguienteCYPE (Professional)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí