Curs: Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis

357

Els dies 4, 5 i 6 d’octubre, telecos.cat ha organitzat el curs “Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis”. El curs on line té una durada de 4,5 hores i serà impartit per Josep Gallart Guasch, enginyer de telecomunicació per la UPC i Màster in Business Administration, per l’Institut de Directius d’Empresa de Barcelona.

 

L’objectiu és poder establir una reflexió que ajudi els assistents a elaborar els seus propis criteris i plans d’acció davant situacions d’estrès, centrant-se en el “què” en els “com”, els “per què” i els aspectes més significatius a considerar en les actuacions previstes. Es treballarà l’organització amb la qual es fa front a aquestes dificultats (formació de combat) i els criteris generals d’actuació operativa davant d’emergències.

 

El curs va adreçat a professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament de plans d’actuació davant de circumstàncies extraordinàries que requereixen potenciar al màxim la capacitat normal de l’organització.

 

Data: 4, 5 i d’octubre.
Horari: de 17:00h a 18.30h (4,5 hores).
Lloc: on line. El link de connexió s’enviarà abans de començar el curs.
Preu Col·legiat/Associat: 49€
Preu NO Col·legiat/Associat: 98€
Més informació: formacio@telecos.cat – Tel. 935513322

 

Inscripcions

 

Segons acord COETTC i Telecos.cat, els col·legiats del COETTC gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

 

 

Total Page Visits: 401 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorProclamació Candidatura/Investidura Junta COETTC 2022-26
Artículo siguienteCurs: Elaboració de projectes ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí