Curs online de formació per a Tècnics competents en elaboració de Plans d’Autoprotecció

847

 

El decret d’autoprotecció 30/2015 de 3 de març, aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i fixa el contingut d’aquestes mesures, i també estableix que els plans d’autoprotecció els poden redactar exclusivament tècnics acreditats a tal efecte.

 

 

TERMINI D’INSCRIPCIÓ:

  • Nivell bàsic i Nivell bàsic+Superior 18 de setembre de 2020
  • Nivell Superior: 8 de gener de 2021

El COAATT com a centre acreditat per la Generalitat de Catalunya, forma tècnics per a obtenir les acreditacions pertinents. Existeixen dos nivells d’acreditació:

  • La “d’àmbit local o nivell C”: permet realitzar els PLANS D’AUTOPROTECCIÓ que el decret recull en aquesta categoria, i que són activitats de menor risc, per ocupació o per tipus d’activitat, i que es revisen a l’Ajuntament del propi municipi.
  • La “d’àmbit de Catalunya o nivell A-B”: recull tota la resta d’activitats amb un àmbit d’afectació més general, pel risc que comporten o be per la ocupació que tenen. Aquests plans d’autoprotecció es revisen al departament de protecció civil de la Generalitat de Catalunya, i per obtenir-la és imprescindible tenir la formació en el l’àmbit general o nivell A-B.

Pot accedir a aquesta acreditació qualsevol persona amb titulació universitària, tot i que el caràcter del treball que es desenvolupa, o declina cap a tècnics de l’àmbit de la construcció o industrial.

Al tractar-se d’un decret d’obligat compliment, obtenir aquesta acreditació obre un nou camp de treball, més especialitzat i ben reconegut. Sovint la redacció dels plans d’autoprotecció pot anar lligat a la redacció de projectes d’activitat, i al manteniment de les mateixes.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

 

Total Page Visits: 2691 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorModificació del Quadre Nacional d’Atribució de Freqüències
Artículo siguienteEl COETTC et convida al BizBarcelona de la mà de la Intercol·legial

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí