Curs online de formació per a Tècnics competents en elaboració de Plans d’Autoprotecció

625

 

El decret d’autoprotecció 30/2015 de 3 de març, aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i fixa el contingut d’aquestes mesures, i també estableix que els plans d’autoprotecció els poden redactar exclusivament tècnics acreditats a tal efecte.

 

 

TERMINI D’INSCRIPCIÓ:

  • Nivell bàsic i Nivell bàsic+Superior 18 de setembre de 2020
  • Nivell Superior: 8 de gener de 2021

El COAATT com a centre acreditat per la Generalitat de Catalunya, forma tècnics per a obtenir les acreditacions pertinents. Existeixen dos nivells d’acreditació:

  • La “d’àmbit local o nivell C”: permet realitzar els PLANS D’AUTOPROTECCIÓ que el decret recull en aquesta categoria, i que són activitats de menor risc, per ocupació o per tipus d’activitat, i que es revisen a l’Ajuntament del propi municipi.
  • La “d’àmbit de Catalunya o nivell A-B”: recull tota la resta d’activitats amb un àmbit d’afectació més general, pel risc que comporten o be per la ocupació que tenen. Aquests plans d’autoprotecció es revisen al departament de protecció civil de la Generalitat de Catalunya, i per obtenir-la és imprescindible tenir la formació en el l’àmbit general o nivell A-B.

Pot accedir a aquesta acreditació qualsevol persona amb titulació universitària, tot i que el caràcter del treball que es desenvolupa, o declina cap a tècnics de l’àmbit de la construcció o industrial.

Al tractar-se d’un decret d’obligat compliment, obtenir aquesta acreditació obre un nou camp de treball, més especialitzat i ben reconegut. Sovint la redacció dels plans d’autoprotecció pot anar lligat a la redacció de projectes d’activitat, i al manteniment de les mateixes.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

 

Total Page Visits: 2470 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí