Jornada formació ISACA BCN 11 juliol: El llibre Blanc de l’aplicació de la IA en la ciberseguretat en el context català

211

El pròxim 11 de juliol a les 17:45 h. ISACA Barcelona ha organitzat la xerrada presencial “El llibre Blanc de l’aplicació de la IA en la ciberseguretat en el context català” a càrrec de Joan L. Mas i Albaigès, Director de l’Àrea de Tecnologies Digitals d’Eurecat, Director del CIDAI.

 

Amb l’esponsorització de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, el CIDAI ha elaborat un Llibre Blanc de l’aplicació de la IA en la ciberseguretat en el context català. Aquesta xerrada presentarà els aspectes més rellevants identificats en el Llibre Blanc amb impacte en l’adopció de la IA com una tecnologia de suport cada vegada més imprescindible en el camp de la seguretat digital.

 

ON: IL3. Institut de Formació Contínua
C/ Ciutat de Granada, 131 Barcelona
·
QUAN: 11 de juliol de 2023 a les 17:45 h.

 

Total Page Visits: 1298 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior¿Dónde estudiar el Grado en Ingeniería de Telecomunicación en Cataluña?
Artículo siguienteAssemblea General de Col·legiats Extraordinària 20-07-2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí