Curs: COMPLIANCE. L’acompliment normatiu

409

Els pròxims 15 i 17 de maig, telecos.cat ha organitzat el curs “COMPLIANCE. L’acompliment normatiu”, impartit per Ivan de San Nicolàs i Castejón, Advocat i Consultor en Protecció de Dades i Compliance, DPO certificat.

 

El Corporate Compliance és un conjunt de procediments i bones pràctiques adoptats per les organitzacions per identificar i classificar els riscos operatius i legals als quals s’enfronten i establir mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció davant d’aquests.

 

SI bé el concepte de l’COMPLIANCE no és una cosa nova, la ràpida i recent evolució de la legislació internacional, combinada amb l’enduriment de les sancions així com la rellevància que la pròpia legislació atorga cap a la presa d’accions preventives de compliment per part de les organitzacions , ha fet que el COMPLIANCE sigui en l’actualitat un de les qüestions més noves i incipients a incorporar en les estratègies de gestió i visió de qualsevol organització.

 

Data: 15 i 17 de maig
Horari: de 16:00h a 19:00h – 6 hores
Preu: 145€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 249€ NO socis o col·legiats.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322
Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

OBJECTIUS:
Dotar al participant d’uns coneixements bàsics i introductoris en compliance i riscos en sentit ampli; incidint en conceptes, tipologies, anàlisi del risc i standards que ho regulen.

ADREÇAT A:
Les àrees de compliance no només les formen professionals amb coneixements legals, si no que també existeixen perfils experts en IT, en auditoria, en finances, en compres, en comunicació, recursos humans, etc… Per això, qualsevol professional que vulgui dedicar-se al compliance, a la gestió de riscos o a l’acompliment de la normativa de protecció de dades pot ser destinatari. Tanmateix, va adreçat a professionals (directius, comandaments intermedis i empleats) que necessitin potenciar els seus coneixements, habilitats i competències en l’acompliment normatiu i la gestió de riscos.

PRORAMA:
1.- Introducció al Compliance.
2.- Tipus de Compliance.
3.- Promoció del compliance a l’organització.
4.- Avantatges i inconvenients del Compliance.
5.- Sistemes de Gestió de Compliance – CMS.
6.- Protecció de dades.

 

Total Page Visits: 540 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: Protecció de dades personals i Teletreball
Artículo siguienteCurs: Projecte de creació i viabilitat de negoci

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí