Curs d’introducció als Edificis nZEB per a professionals del sector de l’edi­ficació

2009

Ha començat la 3a edició del Curs d’introducció als Edificis de consum d’energia gairebé zero per a professionals del sector de l’edi­ficació (Calendari del curs) que constarà de 6 sessions, realitzades setmanalment des de final d’octubre i durant el mes de novembre. La inscripció és independent per a cada sessió.
IREC, LEITAT, EURECAT, CIMNE i l’Institut Català d’Energia formen part del grup de treball per a la promoció dels edi­ficis nZEB, que té l’objectiu de posar a l’abast dels tècnics del sector les eines necessàries per a poder contribuir al compliment de la normativa europea, construint i rehabilitant edi­ficis per a què siguin altament e­ficients a nivell energètic.
Aquí trobareu els enllaços al Programa i Formulari d’inscripció gratuïta a la sessió de demà: #Jornada 1: Objectiu nZEB

Total Page Visits: 1883 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntrevista al degà del COETTC sobre la problemàtica de Llega 800
Artículo siguienteLa Eficiencia Energética entre los objetivos de los 60 millones de euros para Destinos Turísticos Inteligentes

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí