Curs d’introducció als Edificis nZEB per a professionals del sector de l’edi­ficació

0
570

Ha començat la 3a edició del Curs d’introducció als Edificis de consum d’energia gairebé zero per a professionals del sector de l’edi­ficació (Calendari del curs) que constarà de 6 sessions, realitzades setmanalment des de final d’octubre i durant el mes de novembre. La inscripció és independent per a cada sessió.

IREC, LEITAT, EURECAT, CIMNE i l’Institut Català d’Energia formen part del grup de treball per a la promoció dels edi­ficis nZEB, que té l’objectiu de posar a l’abast dels tècnics del sector les eines necessàries per a poder contribuir al compliment de la normativa europea, construint i rehabilitant edi­ficis per a què siguin altament e­ficients a nivell energètic.

Aquí trobareu els enllaços al Programa i Formulari d’inscripció gratuïta a la sessió de demà: #Jornada 1: Objectiu nZEB

270total visits,5visits today

LEAVE A REPLY