Últimes places! Curs “Recorregut vital pel Blockchain”

386

Us recordem que, el pròxim 30 de maig, 1 i 2 de juny, Telecos.cat ha programat el curs “Recorregut vital pel Blockchain” impartit per Joan Solé -Eng.Telecomunicació, expresident de l’Associació Enginyers de Telecomunicacions i CIO Winparf- i Francisco Sarrias -Eng. Telecomunicació, Entrepreneurial Engineer. NXT/ARDOR Blockchain.

El Blockchain, inventat el 2008, ha anat evolucionant i agafant derivades fins a arribar a ser el que és avui dia. Podem afirmar sens dubte que és la tecnologia de transformació digital actualment més prometedora i que afecta tots els negocis i àrees socials. Hi ha opinions que diuen que provocarà un canvi més gran que el que va suposar Internet. La tecnologia Blockchain proporciona l’intangible de la immutabilitat i de la inexorabilitat de la informació i les accions dins la xarxa.

 

Segons acord COETTC i Telecos.cat, els col·legiats del COETTC gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

Inscripcions: https://www.telecos.cat/Formacio/TELECOSCAT

Més informació: formacio@telecos.cat – Tel. 935513322

 

Total Page Visits: 478 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCelebrem el #DiaMundialTIC amb l’IOTSWC side event “Les tecnologies digitals per a un ENVELLIMENT SALUDABLE”
Artículo siguienteL’intrusisme professional exposat pel COETTC a l’Acusticat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí