Programa d’ajuts per a PIME’s per contractar Assessors Digitals, ja ho ets?

935

L’entitat pública red.es té previst publicar aquest mes la convocatòria d’ajudes dirigida a PIME amb el programa “Assessoris digitals“. L’objecte del programa és donar una ajuda màxima de 5.000€ per PIME sol·licitant, per suportar la despesa de contractació d’un assessor digital, que tindrà un cost unificat de 6.250€. Red.es elaborarà el Registre d’Assessors que enviarà a les PIMES beneficiades amb aquesta subvenció. Com ser assessor digital?
L’objectiu és ajudar a les PIMES cap a la transformació digital que necessiten per ser consolidar la seva competitivitat i productivitat de cara a un futur empresarial digitalitzat. Així, l’assessor haurà d’elaborar el Pla de Digitalització (PD) de l’empresa en els termes i qualitat especificada per red.es.

El nostre col·lectiu compelix els requisits que es demana per poder accedir a aquest llistat. A grossos modo els assessors digitals poden ser:

  • En el cas d’una persona física, serà necessari estar en possessió d’una titulació universitària o altres llicenciatures, graus o master universitaris en Informàtica i Telecomunicacions i tenir coneixements teòrics i pràctics sobre assessorament a pimes i economia digital.
  • En el cas d’una persona jurídica, s’entendrà acreditada la qualificació quan almenys un dels titulars de l’empresa compleixi amb les condicions anteriorment descrites o l’empresa conti entre el personal laboral contractat amb, almenys, una persona que les compleixi, que serà qui es responsabilitzi amb la seva signatura de tots els documents de caràcter tècnic que hagi d’emetre l’empresa.
  • Experiència professional acreditada com a assessor d’almenys 5 projectes d’assessorament a pimes en el procés de transformació digital.
Total Page Visits: 927 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorX Jornada Tecnològica del CAC: L’impacte de la televisió per Internet en el panorama audiovisual
Artículo siguienteXXIII Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2018

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí