Les XXIII Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya es consolida i lidera el sector

881

L’11 d’abril es van clausurar les XXIII Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya posicionant-se com un esdeveniment impulsor de la banda ampla i de continguts del cable Aquesta edició la clara aposta de grans operadors, fabricadors i cadenes pel HbbTV el converteixen en el gran impulsor de la interactivitat, que comportarà la banda ampla garantida i desenvoluparà nous llenguatges per als continguts audiovisuals.
Aquestes afirmacions van quedar clares en les diverses ponències que es van dur a terme durant la cita tecnològica. Entre ells, Eusebi Gómez, Secretari Tècnic del COETTC, va voler deixar clar que des del nostre col·legi veiem el desplegament actual com un fet molt positiu però que encara hi ha moltes infraestructures redundants, punt que la nostra entitat sempre ha fet pal·lès al sector.
Una vegada clausurades, es desprén que el mercat s’està movent de forma dinàmica davant el desenvolupament del HbbTV, sempre i quan, s’exigeixi als operadors més banda ampla.
COETTC és un dels col·laboradors que fan possible aquestes jornades juntament amb els organitzadors Centre d’Estudis sobre el Cable (CECABLE), Blanquerna-Universitat Ramon Llull i Acotec (Associació Catalana d’Operadors de Telecomunicacions per Cable).

Total Page Visits: 934 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCómo montar la mejor red en casa para fibra 1 Gbps: cable, WiFi, precio y otros detalles
Artículo siguienteVodafone es condenada a devolver más de 4 millones de euros a medio millón de usuarios en una demanda de ADICAE y la fiscalía

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí