Subvencions públiques per a l’adquisició i millora de competències professionals en tecnologia i transformació digital

1363
El passat 26 de maig es va publicar en el BOE la Resolució d’11 de maig de 2018, del SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal), per la qual s’aprova la Convocatòria per a la concessió de subvencions públiques per a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb els canvis tecnològics i la transformació digital, dirigits prioritàriament a les persones ocupades.
El text íntegre d’aquesta Convocatòria ja va ser publicat el passat 21 de maig en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals a explicar des de l’endemà a la publicació de l’extracte (26 de juny de 2018)
Total Page Visits: 1470 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs Avançat de CE3X on line
Artículo siguienteDescomptes per al Ballet de Moscú

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí