Projecte d’ordre per establir les característiques de la reacció al foc del cablejat de telecomunicacions en immobles

794

El Reglament regulador de les infraestructures comunes de telecomunicacions per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions, aprovat per Reial decret 346/2011, d’11 de març (Reglament ICT), estableix en els seus annexos alguns requisits de comportament enfront del foc dels cables de telecomunicacions, els quals han d’adaptar-se a les noves classes de reacció al foc establertes a nivell europeu.
Així, el Ministeri d’Economia i empresa ha desenvolupat un projecte d’ordre que disposa les Característiques de reacció al foc dels cables de telecomunicacions utilitzats en les ICT i en els desplegaments per interior de trams finals de xarxes d’accés ultrarràpid.

Projecte d’Ordre del Ministeri d’Economia i Empresa per la qual s’estableixen les característiques de reacció al foc dels cables de telecomunicacions que s’instal·lin a l’interior dels edificis, finques i conjunts immobiliaris 

Total Page Visits: 975 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí