Projecte d’ordre per establir les característiques de la reacció al foc del cablejat de telecomunicacions en immobles

942

El Reglament regulador de les infraestructures comunes de telecomunicacions per a l’accés als serveis de telecomunicació a l’interior de les edificacions, aprovat per Reial decret 346/2011, d’11 de març (Reglament ICT), estableix en els seus annexos alguns requisits de comportament enfront del foc dels cables de telecomunicacions, els quals han d’adaptar-se a les noves classes de reacció al foc establertes a nivell europeu.
Així, el Ministeri d’Economia i empresa ha desenvolupat un projecte d’ordre que disposa les Característiques de reacció al foc dels cables de telecomunicacions utilitzats en les ICT i en els desplegaments per interior de trams finals de xarxes d’accés ultrarràpid.

Projecte d’Ordre del Ministeri d’Economia i Empresa per la qual s’estableixen les característiques de reacció al foc dels cables de telecomunicacions que s’instal·lin a l’interior dels edificis, finques i conjunts immobiliaris 

Total Page Visits: 1176 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCurs bàsic de Peritatge Telemàtic i Informàtica Forense
Artículo siguiente¡661 Tbps en un sólo hilo de fibra óptica! Tenemos nuevo récord de velocidad para transmisión de datos

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí