Conveni entre la UNIR i el COITT

949

El passat mes d’octubre es va signar l’acord signat entre la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR) i el Colegio Oficial de Ingenerios Técnicos de Telecomunicación (COITT) amb l’objectiu de col·laborar, potenciant el desenvolupament de les activitats acadèmiques, científiques i culturals en benefici del conjunt de la societat, i amb la finalitat que els beneficiaris del COITT puguin gaudir de condicions avantatjoses en aquells estudis que s’ofereixin des d’UNIR.

Els beneficis per als col·legiats són:
– Prioritat a l`hora d’inscriure’s.
– El preu dels estudis de Grau es calcula en funció total dels crèdits ECTS matriculats (mínim 22 ECTS per curs), i varian en els diferents Graus i segons la forma de pagament. No existeix cap cost d’inscripció addicional en concepte d’obertura ni per gestió de matrícula. 
– Pera estudis de Grau i Post Grau s’acorda establir un descompte del 10% en cas de no existir-ne cap en actiu. I el 5% de descompte superior al descompte vigent en el moment de la matriculació sobre els preus que la UNIR estableix amb caràcter general per a la primera matrícula. (Les xifres resultants en aplicar els descomptes als preus oficials, s’arrodoniran sempre a zero decimals perquè el valor resultant sigui un número enter).

PD: Els descomptes esmentats no seran acumulables als descomptes esmentats en la web d’UNIR com a “Ajudes” a persones amb diversitat funcional i als titulars de família nombrosa.

Total Page Visits: 1163 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntrega de Títols Professionals Habilitants a la UAB
Artículo siguienteTramitacions, i altres per als CEEE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí