Curs d’Introducció als Edificis de Consum d’energia gairebé Zero

1136
El pròxim, dimarts 23 d’octubre s’inicia la 4a edició del Curs d’introducció als Edificis de consum d’energia gairebé zero (nZEB) per a professionals del sector de l’edi­ficació que constarà de 6 sessions, realitzades setmanalment des de final d’octubre i durant el mes de novembre. La inscripció és independent per a cada sessió.(Calendari del curs)
S’exposaran els factors que influeixen en el disseny i construcció dels edificis de consum d’energia gairebé zero. S’explicarà el marc normatiu, quins factors cal tenir en compte al dissenyar l’envolupant d’un edifici amb elevada eficiència energètica, quines són les instal·lacions convencionals i d’energies renovables més adients, i quin paper juga la gestió energètica per a què aquests edificis, un cop construïts, realment consumeixin poca energia.
Total Page Visits: 5458 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorXV Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica
Artículo siguienteEl CESICAT publica la Ciberseguretat i la confiança, les dues cares de la moneda

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí