XV Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica

1169

Els pròxims 8,9 i 10 de novembre la XV Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica, organitzada per la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT), la reunió científica general que, cada dos anys, té per objectiu acollir els treballs de recerca i les activitats que duen a terme els seus socis, així com els treballs de tots els historiadors de la ciència i de la tècnica que hi vulguin participar. En aquesta ocasió, la Trobada tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

Programa i Més informació

Total Page Visits: 1401 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorVII Congrés ISACA Barcelona
Artículo siguienteCurs d’Introducció als Edificis de Consum d’energia gairebé Zero

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí