El CESICAT publica la Ciberseguretat i la confiança, les dues cares de la moneda

1099

Aquest és el títol amb el qual el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) ha publicat a la seva web l’article d’opinió que analitza com la ciberseguretat promou l’ús de les noves tecnologies i ajuda a que hi hagi un procés de digitalització exitós.

Entre altres altres, el text destaca com  la ciberseguretat és cosa de tots, en la mesura que tots els actors formen part d’un mateix ecosistema en què un incident de ciberseguretat provoca desconfiança i inseguretat en tot ell, convertint a tothom en víctimes. En aquest sentit, assegura que “cal ser conscients que només un ús conscient i responsable de les noves tecnologies permetrà generar la confiança necessària per aconseguir una societat més competitiva i tecnològicament avançada”.

ARTICLE

Total Page Visits: 1176 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’Introducció als Edificis de Consum d’energia gairebé Zero
Artículo siguienteNou termini de presentació del model 347

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí