3ª edició de la Setmana Sense Soroll!

976

Sota el lema “Silenciem el soroll!”, la Setmana Sense Soroll del 2019 (SSS) es proposa posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Així, fina al 28 d’abril es promouen iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Més informació AQUÍ 

Us animem a participar per Silenciar el Soroll que tant ens afecta!!!!!!

Total Page Visits: 1144 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSave the date! En marxa el BIZBarcelona!
Artículo siguienteS’ajorna la X edició serà la primavera de 2020!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí