Análisi geogràfic de FTTH a Espanya 2017

1399

La fibra òptica fins a la llar (FTTH) ja és la principal manera d’accés a la banda ampla fixa en els municipis espanyols de més de 50.000 habitants.

Segons aquest anàlisi al 2017 els accessos actius de FTTH van superar el 50% del total d’accessos de banda ampla en aquests municipis i els operadors alternatius van captar el 75% dels nous accessos FTTH.
Cal destacar que segons el document els accessos instal·lats de fibra òptica fins a la llar (FTTH) continuen el seu creixement imparable a Espanya. un dels altres punts que deixa palès la seva implantació és que la competitivitat entre els operadors alternatius s’ha traduït en un increment de la seva quota en la majoria dels municipis. Un dels exemples és el cas de Movistar amb una implantació d’accessos del 24% en poblacions superiors als 100 mil habitants, en canvi, la quota d’accessos dels alternatius la va superar, sobretot, en municipis amb més de 10.000 habitants.

Pel que fa a l’avanç a la contractació d’accessos FTTH  ha hagut un augment considerable en pobles i ciutats (Barcelona i Madrid van aconseguir els 30,9 i 29,5 accessos FTTH per cada 100 habitants, respectivament). Així mateix, els municipis de més de 50 mil habitants van tancar l’any 2017 amb una penetració d’accessos actius FTTH per sobre de la mitjana a nivell nacional.
Està clar que la penetració de la FTTH és cada vegada més amplia i això significa que ens estem posant al dia en tecnologia.

Total Page Visits: 1376 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorS’ajorna la X edició serà la primavera de 2020!
Artículo siguienteSegell de Consuelo Álvarez, Violeta en homenatge a la dona telegrafista

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí