Jornada formació ISACA Barcelona: Eines descentralitzades contra la Covid-19

512

El pròxim 7 de juliol a les 18h es durà a terme la Jornada de Formació online Eines descentralitzades contra la Covid-19, a càrrec d’Alex Puig, Identity Strategist , Blockchain  Architect interested in open source , SSI , Polkadot , ZKP and Rust. Organitzada per ISACA Barcelona

A causa de l’aparició de la Covid-19, s’ha plantejat l’ús d’eines de seguiment per a poder analitzar els contactes amb els quals ens creuem en el dia a dia, i poder generar avisos en cas que algun d’aquests contactes estigui infectat amb el virus. El problema principal és la pèrdua de privacitat resultant per part del ciutadà i els perills inherents en utilitzar una eina de control.

Així, l’objectiu de la xerrada és explicar com les eines descentralitzades i identitats acte-sobiranes (SSI) poden contribuir a pal·liar aquest problema sense comprometre la privacitat dels ciutadans.

 

ENLLAÇ CONFERÈNCIA (equip, tablet i smartphone)

 

Per telèfon al : +34 932751230

 

Total Page Visits: 1056 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí