Jornada formació ISACA Barcelona: Eines descentralitzades contra la Covid-19

667

El pròxim 7 de juliol a les 18h es durà a terme la Jornada de Formació online Eines descentralitzades contra la Covid-19, a càrrec d’Alex Puig, Identity Strategist , Blockchain  Architect interested in open source , SSI , Polkadot , ZKP and Rust. Organitzada per ISACA Barcelona

A causa de l’aparició de la Covid-19, s’ha plantejat l’ús d’eines de seguiment per a poder analitzar els contactes amb els quals ens creuem en el dia a dia, i poder generar avisos en cas que algun d’aquests contactes estigui infectat amb el virus. El problema principal és la pèrdua de privacitat resultant per part del ciutadà i els perills inherents en utilitzar una eina de control.

Així, l’objectiu de la xerrada és explicar com les eines descentralitzades i identitats acte-sobiranes (SSI) poden contribuir a pal·liar aquest problema sense comprometre la privacitat dels ciutadans.

 

ENLLAÇ CONFERÈNCIA (equip, tablet i smartphone)

 

Per telèfon al : +34 932751230

 

Total Page Visits: 1253 - Today Page Visits: 4
Artículo anterior31 d’octubre data definitiva per la implantació del 2on Dividend Digital
Artículo siguienteCurs de Tècnic en Plans d’Autoprotecció

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí