Curs online per a tècnics competents en l’elaboració de plans d’autoprotecció

1429

Preu curs el mateix que els col·legiats del COAATT gràcias al conveni signat amb el COETTC. Termini inscripcions 16 de setembre. 10% de descompte addicional dins de termini.

El decret d’autoprotecció 30/2015 de 3 de març, modifica el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i fixa el contingut d’aquestes mesures, i també estableix que els plans d’autoprotecció els poden redactar exclusivament tècnics acreditats a tal efecte.
El curs el realitza el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) com a centre acreditat per la Generalitat de Catalunya, forma tècnics per a obtenir les acreditacions pertinents. El conveni signat amb el COETTC permet als col·legiats tenir els mateix preu que els col·legiats al COAATT. A més, els inscrits dins del termini d’inscripció gaudiran d’un 10% de descompte addicional.
El curs te 2 modalitats: Curs bàsic i Curs Superior (es poden realitzar per separat però només podran accedir al nivell superior aquelles persones que acreditin haber cursat el nivel bàsic).

El curs començarà el 26 de setembre de 2019.
– Bàsic “d’àmbit local”: permet realitzar els PLANS D’AUTOPROTECCIÓ que el decret recull en aquesta categoria, i que són activitats de menor risc, per ocupació o per tipus d’activitat, i que avalua i homologa el propi Ajuntament.
– Superior “d’àmbit de Catalunya”: recull tota la resta d’activitats amb un àmbit d’afectació més general, pel risc que comporten o be per la ocupació que tenen. Aquests plans d’autoprotecció els avalua la Direccó General de Progecció Civil, homologa la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, i per obtenir-la és imprescindible tenir la formació en el l’àmbit local.

Dirigit a qualsevol persona amb titulació universitària, tot i que el caràcter del treball que es desenvolupa,es declina cap a tècnics de l’àmbit de la construcció o industrial.

Més informació i Preus

Total Page Visits: 1537 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior100 assoliments col·legials i associatius en més de 20 anys de trajectòria
Artículo siguienteIV Congres de Seguretat i Telecomunicacions a Toledo

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí