El COETTC participa a la Diada de Catalunya a Tarragona i Barcelona

500

El passat dia 11 de setembre el COETTC va estar present a diferents actes que van tenir lloc durant la jornada de la Diada tan a Tarragona com a Barcelona.

Jordi Farré, com a degà del COETTC, va assistir a la tradicional ofrena floral de la Diada de Catalunya al monument Rafael Casanova al passeig marítim Rafael Casanova de Tarragona on va depositar un detall floral en nom del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya.

Posteriorment va assistir juntament amb 16 enginyeries catalanes a la tradicional Ofrena Floral a Rafael Casanova a Barcelona i després a l’acte al Saló de Cent a l’Ajuntament de Barcelona per celebrar la Diada de Catalunya.

Total Page Visits: 642 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here