El COETTC participa a la Diada de Catalunya a Tarragona i Barcelona

855

El passat dia 11 de setembre el COETTC va estar present a diferents actes que van tenir lloc durant la jornada de la Diada tan a Tarragona com a Barcelona.

Jordi Farré, com a degà del COETTC, va assistir a la tradicional ofrena floral de la Diada de Catalunya al monument Rafael Casanova al passeig marítim Rafael Casanova de Tarragona on va depositar un detall floral en nom del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya.

Posteriorment va assistir juntament amb 16 enginyeries catalanes a la tradicional Ofrena Floral a Rafael Casanova a Barcelona i després a l’acte al Saló de Cent a l’Ajuntament de Barcelona per celebrar la Diada de Catalunya.

Total Page Visits: 1030 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorModificació Reials Decrets de RITE i de CEEE, data límit 16/sep.
Artículo siguienteCurs d’Elaboració de Projectes ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí