Entrada lliure al BIM Experience

772

El pròxim 7 de març de les 9.30h fins a les 19h se celebra al CAATEBB (Bon Pastor, 5 Barcelona) el BIM Experience, l’activitat prèvia a la European BIMSummit per iniciar-se en l’entorn BIM, un espai públic on es generen oportunitats comercials i tècniques, de networking i per compartir coneixements i experiències entorn del que aporta la Digitalització de la Construcció.
La fira són tres línies paral·leles, que es poden combinar en un itinerari personalitzat, i al que pot accedir-se gratuïtament amb una única inscripció en el conjunt de l’activitat, on les ponències es faran en versió original sense traducció simultània.
Inscripcions

Total Page Visits: 1226 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí