Entrada lliure al BIM Experience

1026

El pròxim 7 de març de les 9.30h fins a les 19h se celebra al CAATEBB (Bon Pastor, 5 Barcelona) el BIM Experience, l’activitat prèvia a la European BIMSummit per iniciar-se en l’entorn BIM, un espai públic on es generen oportunitats comercials i tècniques, de networking i per compartir coneixements i experiències entorn del que aporta la Digitalització de la Construcció.
La fira són tres línies paral·leles, que es poden combinar en un itinerari personalitzat, i al que pot accedir-se gratuïtament amb una única inscripció en el conjunt de l’activitat, on les ponències es faran en versió original sense traducció simultània.
Inscripcions

Total Page Visits: 1694 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSeguiment del Pla Movalt Infraestructura
Artículo siguienteConsulta pública de Revisió de la Normativa d’Empreses Instal·ladoresde Telecomunicació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí