2020-12-02 RTVE La2 “En línia”. Patinets elèctrics, Degà COETTC

950

El 2 de desembre de 2020 el COETTC va ser convidat, al programa “En línia” de La 2 de RTVE, per parlar dels patinets elèctrics com a experts en la matèria. En el programa es va parlar sobre els importants avantatges d’aquest vehicle, que han fet que per a moltes persones sigui una gran alternativa als altres transports i que a diferència de la resta d’Europa encara no s’ha acabat d’implantar a les ciutats catalanes.

El gran objectiu de les ciutats és com gestionar i reorganitzar  l’entrada d’aquest nou mitjà de mobilitat en elles, ciutats que encara no estan preparades ni adaptades a vehicles que no siguin els cotxes, i la creació d’una normativa que legisli el seu ús, evitant accidents greus i que millorari la convivència entre vehicles i vianants.

Des del punt de vista tecnològic el paper dels Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació en aquest camp és importantíssim, la creació d’apps, eines com saber on es troba el patinet amb un marge d’error mínim, la limitació i control de velocitat en funció de la via, etc. seran un punt d’inflexió en el pas cap a la implantació dels patinets elèctrics en les nostres ciutats.

 

Total Page Visits: 1227 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2020-11-27 METGEC. ” 5G Una Oportunitat” Sergi Figuerola
Artículo siguienteAjuts per fer front a l’impacte econòmic de la COVID19

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí