Curs gratuït “Disseny i Càlcul del compliment del CTE DB SI (Compliment en cas d’incendi) amb el CYPECAD MEP”

552

El pròxim 2 de març de 10h a 11h es durà a terme el curs online gratuït de Disseny i Càlcul del compliment del CTE DB SI (Compliment en cas d’incendi) amb el CYPECAD MEP.

 

Amb el mòdul Seguretat en cas dincendi DB SI, integrat en la solapa Incendi del programa CYPECAD MEP, es realitza el disseny i verificació de les característiques geomètriques i constructives i instal·lacions de protecció necessàries per al compliment de les exigències bàsiques imposades als edificis pel Codi Tècnic de l’Edificació, en el Document Bàsic SI Seguretat en cas dincendi; així com la justificació documental d’aquestes, que s’inclou en els projectes bàsics i d’execució d’edificis d’habitatges (amb usos residencial habitatge, aparcament, administratiu i comercial), edificis de locals i oficines (amb usos administratiu, comercial i aparcament), i edificis residencials públics (inclou els recintes d’aquests tipus d’edificis amb un de pública concurrència).

 

Registra’t ara!

 

Total Page Visits: 584 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorHistòria de la professió d’Enginyer Tècnic de Telecomunicació.
Artículo siguienteCurs on line d’expert en climatització. Últimes places!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí