Curs de CYPE online

896

Durant els dies 30 de març, 1 i 3 d’abril podeu realitzar aquest curs a distància dividit en 3 grans blocs:

Curs d’iniciació al BimCenter. 30 de març
10h al 13h
Mitjançant la tecnologia Open BIM és possible implantar un flux de treball col·laboratiu, multidisciplinari i multiusuari que permet el desenvolupament de projectes de manera oberta, coordinada i simultània entre els diferents tècnics o agents intervinents. La manera de treballar que proposa CYPE és diferent a la proposta dels fluxos de treball basats en les eines BIM prèviament existents en el mercat. La forma de CYPE, es basa en la qual el contingut del projecte BIM no està vinculat a cap aplicació o programa concret.
REGISTRA’T

Curs d’iniciació al FC Builder. 1 d’abril
10h al 13h
FC Builder és una aplicació gratuïta de CYPE dissenyada per a la creació i manteniment de models IFC d´edificis. De maneig senzill i accessible, IFC Builder està integrat en el flux de treball Open BIM a través de la importació i exportació de models IFC. També permet la modelització manual de l’edifici.
REGISTRA’T

Curs Certificació energètica amb el CYPECAD MEP i el CYPETHERM HE Plus. 3 d’abril
10h al 13h
CYPETHERM HE Plus és una aplicació gratuïta concebuda per a la justificació normativa del CTE DB HE1 Limitació de la demanda energètica, del CTE DB HE0 Limitació del consum energètic i per al càlcul de la certificació de l´eficiència energètica mitjançant un model de l’edifici per a simulació energètica calculat amb EnergyPlus.
REGISTRA’T

Total Page Visits: 1591 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorLa mayor parte de la WWW está dormida: hay 1.300 millones de sitios web online, pero solo 189 millones están activas
Artículo siguienteTelegram vs Whatsapp

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí