Curs gratuït “Disseny i Càlcul de la Il·luminació amb el CYPECAD MEP”

743

 

El proper 13 d’abril de 10 a 11 hores es durà a terme el curs gratuït, online, de Disseny i Càlcul de la Il·luminació amb el CYPECAD MEP.

El programa CYPECAD MEP comprova el compliment del DB HE 3 d’eficiència energètica de les instal·lacions d’il·luminació i del DB SUA 4 de Seguretat enfront del risc causat per il·luminació inadequada del Codi Tècnic de l’Edificació. A més, imprimeix les fitxes justificatives d’aquests Documents Bàsics del CTE i l’annex de càlcul de la instal·lació. Les comprovacions del DB HE 3 i del DB SUA 4 formen part de dos mòduls integrats en la solapa Il·luminació de CYPECAD MEP (Compliment del CTE DB HE 3 i Compliment del CTE DB SUA 4), per la qual cosa és possible adquirir-les conjuntament o per separat.

 

Registra’t ara!

 

 

Total Page Visits: 902 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària COITT/AEGITT 24-04-2021
Artículo siguienteCurs gratuït “Disseny i Càlcul de l’Electricitat amb el CYPECAD MEP”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí