Seminari Justificació del nou RITE amb CYPE

523

El pròxim 30 de setembre de 12:00 a 13:00 hores, CYPE impartirà el seminari on-line “Justificació del nou RITE amb CYPE. Adaptació de CYPECAD MEP i Open BIM Memòries CTE al nou RITE”.

 

En aquesta presentació es descriuran les eines que ofereix CYPE per a la justificació del compliment del nou RITE. Es mostraran els canvis de CYPECAD MEP per al compliment de la nova reglamentació i s’explicaran les opcions de justificació en el programa Open BIM Memòries CTE.

 

Finalment, es repassaran les opcions existents en la resta de programes que permeten realitzar l’estudi tèrmic de l’edifici, tant a nivell de simulació energètica com de dimensionament de la instal·lació de climatització.

 

Els programes incorporen a la documentació oferta i als càlculs realitzats, les modificacions incloses en l’última actualització del Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis (RITE), publicada el passat 23 de març de 2021 i en vigor des de l’1 de juliol de 2021.

 

Total Page Visits: 2030 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorOfrena Floral del COETTC per la Diada de Catalunya
Artículo siguienteJornada formació: ISACA BCN “Principals tendències en matèria de ciberseguretat”, a càrrec deSanti Romeu

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí