Ofrena Floral del COETTC per la Diada de Catalunya

652

El passat dissabte 11 de setembre, el COETTC-ACETT va ser present en diferents actes en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Jordi Farré -Degà del COETTC i President de l’ACETT- i Aïda Espinet -Vicepresidenta de l’ACETT i delegada d’Acústica- van assistir a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova del Passeig Marítim de Tarragona, on hi van dipositar un centre en nom del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya.

 

A Barcelona al monument a Rafael Casanova, malgrat no poder assistir-hi presencialment per seguir les instruccions de les autoritats sanitàries contra la covid-19, els Enginyers Industrials de Catalunya van fer ofrena, de manera conjunta amb altres col·legis professionals de la taula tècnica, d’un coixí de flors amb la inscripció “Associacions i Col·legis d’Enginyeria de Catalunya”.

 

Aïda Espinet -Vicepresidenta de l’ACETT i delegada d’Acústica-
Ofrena al monument a Rafael Casanova, Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

Coixí de flors del col·legis professionals de la taula tècnica EIC.

 

 

 

 

Total Page Visits: 1825 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorBeques per a col·legiats. Programes Màster UPM
Artículo siguienteSeminari Justificació del nou RITE amb CYPE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí