Curs 5G: serveis, desplegament i normativa

427

Els pròxims dies 25, 26 i 27 d’abril, telecos.cat ha organitzat el curs “5G: serveis, desplegament i normativa”, impartit per Claudi Berenguer, Enginyer de Telecomunicacions per la UPC amb 20 d’experiència en enginyeria i operació de xarxes de telefonia mòbil.

 

La tecnologia 5G arriba per produir a mitjà termini un nou salt evolutiu en com ens desenvolupem com a persones, organitzacions i societat. Les seves característiques de velocitat de connexió, de qualitat de les comunicacions i de quantitat de dispositius que s’hi poden connectar produiran serveis i aplicacions que una vegada més transformaran el que fem i com ho fem.

 

L’objectiu del curs és donar la informació bàsica necessària per entendre la 5G, junt amb una sèrie de recomanacions que donin eines per portar a terme el desplegament d’aquesta tecnologia a fi i efecte d’aprofitar les oportunitats que la 5G oferirà als municipis.

 

Curs adreçat a responsables municipals i altres professionals en general que vulguin adquirir una comprensió general de les xarxes 5G i els conceptes bàsics del seu desplegament als municipis.

 

Programa

  1. La 5G des del punt de vista dels serveis.
  2. Resum de conceptes bàsics de la tecnologia 5G.
  3. Marc regulador.
  4. Desplegament de 5G.
  5. Exposició a camps electromagnètics.

Diploma:Tots els alumnes tindran un diploma acreditatiu d’assistència.

 

Data: 25, 26 i 27 d’abril
Horari: 16:30 a 18:10         Durada: 7,5 hores
Preus: 115€ col·legiats COETTC (mateix preu que els col·legiats/associats de telecos.cat)/ 230€ (no col·legiats/associats).
Inscripcions a: formacio@telcos.cat o al tel. 935 513 322.

 

 

Total Page Visits: 788 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis
Artículo siguiente#LANIT2022. 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí